Teknoloji

2024 Philips Ambilight TV serisinde yeni OLED+, Premium OLED, Mini-LED ve DLED modelleri öne çıkıyor

Dizinin öne çıkan özellikleri arasında; Ambilight Plus, yeni P5 AI Çift Motorlu işlemci, 8. Nesil P5 AI, META Technology 2.0 ve Bowers & Wilkins Ses Sistemi özelliklerine sahiptir.

  • Yeni Ambilight Plus sistemi, Ambilight teknolojisinin yirminci yıl dönümünü, benzersiz iki boyutlu efekt ve daha büyük hale etkisi yaratan ek lenslere sahip daha gelişmiş, dinamik ve yüksek çözünürlüklü bir versiyonla kutluyor.
  • Amiral gemisi modeli OLED+959, 65 inç ekran boyutuyla yılın üçüncü yarısında tanıtılacak ve META Technology 2.0’a sahip yeni 8. Nesil P5 AI Dual Engine işlemci, Ambilight Plus ve entegre 102W Bowers & ile donatılacak. Wilkins 5.1.2 ses sistemi.
  • OLED+909 serisi; Yeni 8. Nesil P5 AI işlemci, META Technology 2.0, dört taraflı Ambilight ve 81W Bowers & Wilkins 3.1 ön ses sistemine sahip 55, 65 ve 77 inç ekran boyutlarıyla Haziran ayında satışa sunulacak.
  • 42, 48, 55, 65 ve 77 inç ekran boyutlarına sahip OLED809 Serisi; Yeni 8. Nesil P5 AI işlemcisi, yeni OLED_EX paneli ve üç taraflı Ambilight özellikleriyle mayıs ayında raflarda olacak.
  • Yeni OLED setlerinde bulunan Ambient Intelligence V3, hem aydınlık hem de karanlık ortamlardaki izleme koşullarına göre HDR performansını optimize edecek.
  • PML9009’un yeni küçük LED ‘Xtra’ modeli, en yeni P5 işlemciye, üç taraflı Ambilight’a ve yenilikçi yeni Titan OS Smart TV platformuna sahip 55, 65, 75 ve 85 inç ekran boyutlarında Haziran ayında satışa sunulacak.
  • PUS8909 ‘The One’ premium LED TV, en yeni P5 işlemciye, üç taraflı Ambilight’a ve Titan OS’ye sahip 43, 50, 55, 65 ve 75 inç versiyonlarıyla Mayıs ayında raflarda yerini alacak.
  • Tüm premium 2024 model televizyonlarda oyunseverler de dikkate alındı. Yeni geliştirilmiş ve özelleştirilmiş Game Bar, MEMC işlevi ve Dolby Vision Gaming dahil 144HZ VRR sayesinde oyunculara gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyor.
  • Matter ve Control4 ile uyumluluk da dahil olmak üzere gelişmiş bağlantı sunar.

 

OLED+959 – Gerçek bir amiral gemisi

2024 Ambilight TV serisinin amiral gemisi OLED+959; P5 AI işlemcinin yeni, güçlü çift çipli versiyonu ile META Technology 2.0, yeni Ambilight Plus sistemi ve entegre Bowers & Wilkins TV 5.1.2 ses sistemi sayesinde pazardaki birinci sınıf TV liderliğini korumaya devam ediyor. Ambilight Plus sistemi, televizyonun arkasına monte edilen renkli LED’lere birden fazla lens ekleyerek “Yeni Nesil” versiyonun gelişmişliğini temel alıyor. Ambilight Plus; Daha dinamik, geniş ve yüksek çözünürlüklü bir genel hale etkisi yaratır ve farklı derinliklerde dört hale efekti yansıtarak sürükleyici etkiye iki boyutlu bir etki ekler.

OLED+959’un çarpıcı görsel kalitesi; 8. Nesil P5 AI Çift Motorlu işlemcinin ek gücü, META 2.0 OLED paneli ve META Multi Booster algoritmasında yapılan iyileştirmeleri öne çıkarıyor. Güçlü 8. Nesil P5 AI Çift Motorlu işlemci; Yeni Ambient Intelligence V3, AI Machine Learn Sharpness V2 sistemini ve Smart Bit Enhancement algoritmasını (V3) içerir. Ambient Intelligence V3, HDR performansını parlamaya karşı korur ve karanlık ortamlarda bile ışık seviyelerini optimize eder. Yapay Zeka Makine Keskinliği V2; Daha ayrıntılı ve gerçekçi bir sahne oluşturmak için yeni algoritmaları ve yeni çift çipli P5 AI’nin ek gücünü kullanırken, yeni Smart Bit Enhancement V3 algoritması 8 bit videoyu neredeyse 14 bit hassasiyete genişletiyor.

META 2.0 OLED paneli, LA Lenslerin açılarını ve eğriliğini optimize eden yeni 3D MLA lens analiz ekipmanı sayesinde gelişmiş ışık verimliliği sağlayan Micro Lens Array Plus teknolojisine sahiptir. Yeni META Multi Booster algoritmasının dahil edilmesi, OLED teknolojisinin OLED teknolojisi için en yüksek seviye olan 3000 Nit’e ulaşmasını sağlar

OLED+959, 5.1.2 Bowers & Wilkins entegre ses sistemi sayesinde üst düzey ses kalitesi sunuyor.

Yeni Oyun çubuğuna MEMC özelliği ve Dolby Vision Gaming ve 144 KHz VRR’nin eklenmesiyle oyun deneyimi de iyileştirildi.

Yeni joystick, oyuncuların oyun deneyimlerini hızlı bir şekilde özelleştirmesine, geliştirmesine ve izlemesine olanak sağlamak için özel olarak tasarlandı. Oyuncular, FPS’den sinematik RPG’ye kadar ilgili oyun profilini seçip tüm görüntü, ses ve Ambilight ayarlarını birkaç düğmeyle kontrol edebiliyor.

Oyun severler; Ayrıca sürükleyici, odaklanmış ve eğlenceli bir oyun deneyimi için farklı ekran geliştirmelerini de etkinleştirebilir. HDMI ses/video durum bilgisi, oyun kurulumunun performansını izlemek için ayrı bir FPS göstergesi sağlar.

MEMC, oyuncuların titreşimsiz ve minimum gecikmenin (200 ms’den 40 ms’ye düşürüldü) keyfini çıkarması için P5 AI hareket setinde Pürüzsüz seçeneğini etkinleştirmesine olanak tanır.

İnce OLED+959; 65 inçlik tek ekran boyutuna sahip olan cihaz, ortadaki minimalist gri metal standı sayesinde duvara asılma veya alternatif olarak yerde durma seçeneğine sahip olacak.

Ön, yan ve üst tarafa bakan hoparlör kalkanlarının tamamı barut grisi Kvadrat Audiomix kumaşla kaplanmıştır.

 

OLED+909 – Farklı Tasarımla Üstün Performans

55, 65 ve 77 inç ekran boyutlarına sahip OLED+909, üst düzey görsel ve işitsel teknoloji sunma yönündeki iyi bilinen OLED+ trendini sürdürüyor ve minimalist tasarım sunmaya devam ediyor.

Bir OLED+ modeli olan OLED+909, en son 8. Nesil P5 AI işlemciyi META 2.0 OLED panel ve META Multi Booster algoritmasının yanı sıra yeni tasarlanmış daha ince 30 x 50 mm sürücülerle Bowers & Wilkins 3.1 ön sesi birleştirerek üstün bir performans sunar. daha sürükleyici bir ses deneyimi. sistemle birleştiriyor.

8. Nesil P5 AI görüntü işlemcisi, HDR ayarlarını ortam ışık düzeyine göre optimize eden ve parlak izleme koşullarında bile tam HDR performansını koruyan yeni Ambient Intelligence V3 özelliğine sahiptir.

Yeni Joystick, MEMC oyun ve 144Khz VRR’nin eklenmesiyle oyun deneyimi de iyileştirildi.

Modeldeki dört taraflı Ambilight, üst düzey görüntü ve ses performansını daha da etkileyici hale getiriyor.

OLED+909 modeli, ekranın altında Kvadrat Audiomix kumaşla kaplanmış, minimalist, metal çerçeveli bir ön ses sistemine sahiptir. Durmak; Parlak siyah kaplamalı iki metal ayaktan oluşur.

 

OLED809 – Orta Segment OLED TV’lerin en yüksek performanslı modeli

Philips OLED 800 Serisi Ambilight, birinci sınıf görüntü kalitesi ve ses performansı sayesinde orta sınıf OLED’ler arasında popülerliğini kanıtladı.

OLED809, 42, 48, 55, 65 ve 77 inç ekran boyutlarında raflarda yerini alacak; Üç taraflı Ambilight, 1300 Nit çıkışlı üst düzey ışık performansı ve yeni 8. Nesil P5 AI işlemciyi OLED-EX panellerle birleştirerek kesimde performans standartlarını bir kez daha belirliyor.

8. Nesil P5 AI, HDR ayarlarını ortamdaki ışık seviyesine göre optimize eden ve parlak izleme koşullarında bile kusursuz HDR performansını koruyan yeni Ambient Intelligence V3 özelliğine sahiptir.

Yeni Joystick, MEMC Gaming ve Dolby Vision Gaming dahil olmak üzere 144KHz VRR’nin eklenmesiyle oyun deneyimi de iyileştirildi.

Entegre 70W 2.1 ses sistemi (42 inç için 50W) sayesinde mükemmel ses kalitesi, iki yönlü sol ve sağ hoparlörlere ses dağıtımını kontrol eden daha hassas dijital geçiş ve özel üçlü hoparlörler serinin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

OLED809’un minimalist tasarımı; Ultra ince, siyah metal bir çerçeveye ve saten kromla kaplanmış merkezi bir metal delta döner standa sahiptir.

 

PML9009 – ‘Ekstra’ Küçük LED

2023 yılında ‘The Xtra’ serisini başarıyla piyasaya süren TP Vison, PML9009 modeliyle ürün gamında yer alan Mini-LED seçenekleriyle ürün performansını ve kalitesini artırmaya devam ediyor.

PML9009 modelinin 55, 65 ve 75 inç ekran boyutlarının yanı sıra Philips Mini-LED TV’lerin ilki olacak 85 inç modeli de satışa sunulacak.

PM9009, 1000 Nit tepe ışık çıkışı üretebilir ve en yeni P5 işlemci ile en üst kalite, 144Hz yüzde 98 DCI WCG panelinin birleşimi sayesinde eksiksiz performans sunar.

Üç taraflı Ambilight sistemi sürükleyici bir izleme deneyimi sunarken izleyiciler aynı zamanda yeni Titan OS Smart TV platformunun geliştirilmiş, hızlı ve sezgisel deneyiminin de keyfini çıkarıyor.

Setin birinci sınıf Avrupa tasarımında çift metal kenarlar, koyu antrasit kaplamalı ekstra dar metal çerçeve ayrıntıları ve ekranın alt kısmında kavisli bacakların koyu antrasit kaplamasıyla uyum sağlayacak şekilde ince fırçalanmış şerit bulunur.

 

PUS8909- ‘The One’ herkesin satın almak isteyeceği televizyon

‘The One’ Performans Serisi, bir televizyondan beklenen her şeyin tek bir modelde sunulması için özel olarak tasarlandı. Model, rekabetçi bir fiyata üst düzey TV performansı sunarak pazardaki tüketiciler arasında popülerliğini kanıtladı.

‘The One’ konsepti, en yeni P5 işlemcinin yüksek kaliteli 144 Hz WCG LCD panel ile birleşimi sayesinde eksiksiz TV görüntü kalitesi sunan yeni PUS8909 modeliyle 43, 50’de 2024 yılında raflardaki yerini alacak. , 55, 65 ve 75 inç ekran boyutları.

Modeldeki sürükleyici izleme deneyimi, üç taraflı Ambilight versiyonuyla tamamlanıyor.

8909, ekranın alt kenarında fırçalanmış efektli minimal antrasit grisi metal çerçeveye ve antrasit grisi ile yeniden renklendirilmiş dönen delta standa sahiptir.

 

TP Vizyon Hakkında

TP Vision Europe BV (‘TP Vision’), merkezi Amsterdam’da bulunan, tamamı TPV Technology Limited’e (‘TPV’) ait olan, dünyanın önde gelen monitör ve TV üreticilerinden biridir.

2012 yılında kurulan ve bugün tüketici TV ve ses endüstrilerinin en büyük küresel oyuncularından biri olan şirket, üstün ses ve görsel deneyimler sunan tüketici elektroniği ürünleri ve teknolojileri üretiyor, geliştiriyor ve pazarlıyor. Tüketici ve tüketici memnuniyetine güçlü bir şekilde odaklanan TP Vision’ın ürün portföyü; tüketici ses ürünleri ve televizyonları, profesyonel ekranlar ve içerik işletim sistemleri. Bu ürün ve çözümler, TP Vision’ın kendi markası olan AOC’nin yanı sıra, Koninklijke Philips NV lisansı altında kullanılan Philips markası aracılığıyla da pazara sunulmaktadır. Önde gelen elektronik markalara ve ödüllü ürünlere ev sahipliği yapan TP Vision; Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Hindistan ve Asya-Pasifik’teki seçkin ülkelerdeki operasyonlarıyla dünya çapında 2.000’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. TP’nin Vizyonu; Ürün geliştirme, tasarım, kusursuz işletme ve üretim sorumluluğu konusundaki uzmanlığıyla toplumun günlük yaşamına değer katmayı amaçlamaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler